Feb 2, 2012

RICE WITH GALICIAN LOBSTER

En España cada comunidad autónoma tiene una manera diferente de preparar el arroz. En algunos lugares discrepan sobre quien lo hace mejor. Puedes probar la paella Valenciana, la paella Alicantina, la caldereta de Menorca, el arroz de la Costa Brava, el arroz negro, el "arroz ciego" y muchas variedades más, pero decir cual es mejor es tarea algo difícil. En Galicia, aprovechando los frutos del mar, se prepara el arroz con bogavante, ideal para compartir en una terraza frente al mar!!! DELICIOSO!!!

In Spain, each region has a different way of preparing rice. In some places people disagree about what they do best. You can try the paella Valenciana, Paella Alicantina, Menorca stew, rice from the Costa Brava, black rice, "blind rice" and many varieties, but to say which is better is somewhat difficult task. In Galicia, taking advantage of seafood, rice is prepared with lobster, ideal for sharing on a terrace overlooking the sea! DELICIOUS!




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.